Vakantiepark

Aan het kabbelende riviertje de Regge, op de grens van Salland & Twente ligt Vakantiepark Mölke. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1973 en is het hele jaar door geopend. U kunt hier terecht voor een heerlijk lange vakantie of een weekendje of midweekje weg. Kom kamperen met uw eigen tent of caravan of huur een mobile homes, chalets of Reggehooibergen met privésauna. Vakantiepark Mölke biedt voor elk wat wils.

Kleinschalig vakantiepark in Twente

Vakantiepark Twente
Volop vermaak voor jong en oud!

Iedere vakantieperiode staat het enthousiaste animatieteam weer klaar om jong en oud te vermaken met elke avond het meeleeftheater, natuurlijk de wekelijkse familiebingo, veel sport en spel, het traditionele broekhangen boven de Regge en veel meer! De omgeving van het vakantiepark is afwisselend, u proeft de Twentse gastvrijheid tijdens een heerlijke wandeling of eindeloze fietstocht door de prachtige omgeving van de Reggestreek. Het visrijke riviertje de Regge kronkelt door de omgeving en langs de oevers zijn mooie fietspaden en wandelpaden aangelegd. Even naar de overkant? Dat kan via het nieuwe fietspontje aan de achterzijde van de camping. Bij de entree van het vakantiepark treft u een molen aan, hetgeen waar Mölke (Molen) haar naam aan dankt!

Blijven vernieuwen

Elk jaar wordt er volop gewerkt aan verbeteringen en vernieuwingen. Waren dat in 2012 de bowling banen, in 2013 is een toiletgebouw compleet vernieuwd en worden er in 2014 zijn enkele kampeerplaatsen vernieuwd en voorzien van privé sanitair, het zwembad is gerenoveerd en voorzien van leuke waterspuitpunten. Uniek is het nieuwe concept StacaravanDelen. Op vakantie met de Strippenkaart.

Of u nou met zijn tweeën, het gezin of de hele familie een verblijf zoekt; er zijn volop mogelijkheden! We zouden het leuk vinden u eens te mogen begroeten op ons vakantiepark in Twente. U bent altijd van harte welkom!

 

Accommodatie huren

Accommodatie huren

Wie zelf geen caravan of tent heeft kan een mobile home, bungalette of luxe Reggehooiberg met sauna huren. Voor een weekendje weg of lange vakantie.

Verhuuraccommodaties

Kamperen

Kamperen, het ultieme vakantiegevoel! De zon komt op, u kijkt naar buiten en er staat een prachtige dag te wachten. Kamperen geeft een vrij gevoel.

kamperen

Jaarplaats

Jaarplaatsen

Huur nu een jaarplaats op Vakantiepark Mölke. Het hele jaar door genieten van uw caravan of chalet in Twente. Een jaarplaats in de ultieme ontspanning!

Jaarplaats

Omgeving

Op de grens van Salland & Twente, direct aan het riviertje de Regge ligt Mölke. Fietsen, wandelen, winkelen of een pretpark bezoeken...Alles kan!

Omgeving

Nieuwsbrief

Vakantie Magazine

 

Video impressie
Vakantiepark Mölke Vakantiepark Mölke lees meer...
Partycentrum Mölke Partycentrum Mölke Read more →
Bedrijfsreportage 2011 Bedrijfsreportage 2011 Read more →
Reggehooibergen Reggehooibergen Read more →
LED's Go Showbowling LED's Go Showbowling lees meer...
Terug naar boven