Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

onderhoud reggestroom en fluisterbootjes

Onderhoud Reggestroom en fluisterbootjes

Wanneer het winter wordt halen wij de Reggestroom en onze fluisterbootjes uit het water. Tijdens de winter kijken we de bootjes helemaal na en wordt er waar nodig vernieuwd. Hoe gaat dat in zijn werking en wat is er afgelopen winter gebeurt? 

Lees meer
vernieuwde toiletten binnengebouw

Vernieuwde toiletten binnengebouw

Afgelopen tijd zijn we erg druk geweest met de vernieuwing van de toiletten in ons hoofdgebouw. De toiletten van de Molenhoek, Reggezaal en het Dinercafé zijn allen in dezelfde nieuwe stijl vernieuwd. We zijn erg blij met het resultaat en hopen dat we zo weer jaren vooruit kunnen. 

Lees meer
Restaurant

Nieuwe menukaart

Vanaf 1 december is onze nieuwe a-la-carte menukaart in gebruik genomen. Naast alle klassiekers, zijn er een aantal nieuwe gerechten toegevoegd zoals de Twentse proeverij, hertfilet en een heerlijke Wildpeper. 

Lees meer

"Drukker langs de Regge"

Het nieuwe fietspad langs de Regge trekt veel fietsers, maar ook wandelaars naar de Reggestreek.

Zuna – Een vaartocht maken over de Regge in een fluisterbootje als onderbreking van een fiets- en/of wandelactiviteit: het is een belevenis voor jong en oud.

Lees meer

Nieuw speeltoestel geplaatst

Op ons vakantiepark tussen kampeerveld het weidemolentje en de stellingmolen, waar een aantal verhuurcaravans staan, is afgelopen voorjaar een nieuw speeltoestel geplaatst.

Lees meer
Regge

Vernieuwing Regge & Strand

Waterschap Regge en Dinkel is momenteel volop bezig om de Regge te herstellen in de oude staat. Direct voor de camping is de Regge verlegd. De Regge loopt nu met een bocht langs de Grimberghoeve. Direct voor de chalets aan het water is een meandergeul en een strand gecreëerd. Hoe het allemaal precies wordt is even afwachten, maar feit is dat je straks heerlijk kunt zonnen aan de Regge!

Lees meer
4,5 sterren camping

4,5 sterren camping

Vakantiepark & Camping Mölke is door de ANWB en ADAC beoordeeld met 4,5 sterren. Voorheen werden er cijfers uitgedeeld door de ANWB, maar sinds de samenwerking met de ADAC is de ANWB weer gaan werken met sterren. Vakantiepark Mölke had voorheen een 9,0 als ANWB-rapportcijfer. 

Lees meer
Puberruil

Mölke in KRO's Puberruil

In de zomer van 2012 heeft onze recreatie stagiaire Marnix mee gedaan aan het programma puberruil. Hij is geruild met de Brabantse Haico. Haico kwam Marnix vervangen als recreatiemedewerker. Dinsdag 23 juli komt puberruil op televisie. Zin om te komen kijken in het Dinercafé?

Lees meer
RTV Oost

Heerlijk Sport Overijssel

RTV Oost trekt in juli en augustus negen weken lang door de provincie. Elke week heeft een thema, dat leidt naar verrassende locaties. Van sportpark tot sterrenrestaurant en van wijngaard tot vakantiepark. Deze week aandacht voor Heerlijk Sportief Overijssel.

Lees meer
zondagsopening

Zondagsopening

Komend seizoen zullen meer voorzieningen op zondag open gaan. Zo kunt u kindvriendelijk uit eten in het Dinercafé & Pannenkoeken, een kano of bootje huren en spelen in de binnenspeeltuin.

Lees meer
Verbouwing Molenhoek

Vernieuwing Molenhoek

Komende weken wordt feestzaal de Molenhoek compleet opnieuw ingericht. De zaal direct gelegen naast de binnenspeeltuin wordt voorzien van een nieuw interieur, nieuwe bar en er komen grote "schuur"deuren naar de speeltuin

Lees meer
Langlaufen op de Holterberg

Wintersport op de Holterberg

De winter is terug in Nederland. De afgelopen dagen heeft iedereen in Nederland de winter in alle opzichten zien terugkeren. Geniet van deze tijd van het jaar en kom langlaufen op de Holterberg om vervolgens lekker uit te rusten in uw bungalette met sauna. Speciaal voor u hebben we aantrekkelijke last-minutes voor een weekend of een midweek!

Lees meer
Ongewoon Overnachten

Ongewoon overnachten

Slapen in een traditionele hooiberg klinkt voor sommigen minder prettig dan het is: kriebels van het stro, koren en hooi, niezen door al het stof en ook nog eens vieze kleren.

Lees meer

Nieuwe bowlingbanen

Deze winter is een start gemaakt met de bouw van een nieuw bowlingcentrum. Het unieke bowlingconcept is een combinatie van witte bowlingbanen met een unieke LED-Kleurenshow, lasershow en videoclips op breedbeeldschermen.

 

Lees meer
Last-minutes
Nieuwsbrief

Vakantie Magazine

 

Video impressie
Vakantiepark Mölke Vakantiepark Mölke lees meer...
Partycentrum Mölke Partycentrum Mölke Read more →
Bedrijfsreportage 2011 Bedrijfsreportage 2011 Read more →
Reggehooibergen Reggehooibergen Read more →
LED's Go Showbowling LED's Go Showbowling lees meer...
Terug naar boven